7.2.2017 14:29

Αυτός είναι ο νέος επικοινωνιολόγος του Μ. Βουρνού

Τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Μίχα εντόπισε ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς στο πρόσωπο του Γεράσιμου (Μάκη) Μυλωνά, ο οποίος εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα στο κτίριο της οδού Δημοκρατίας.

Πρόκειται ουσιαστικά για το 3ο άτομο που θα κληθεί να υπηρετήσει στο γραφείο Τύπου του Δήμου Χίου μετά την αποχώρηση της Έλενας Τσατσαρώνη και του Δημήτρη Μίχα, με κύριο έργο να προωθήσει την προβολή των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Βουρνού στην τοπική κοινωνία.

Ο νεαρός Γεράσιμος Μυλωνάς, με καταγωγή από την Πάτρα, σπούδασε Δίκαιο στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και πολιτικές επιστήμες στο Institut d’ etudes politiques den Lyon.

Η δαπάνη για την προκήρυξη του Ειδικού Συμβούλου ψηφίστηκε ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή της Τρίτης, με τη θέση όμως να είναι ήδη κατειλημμένη αφού ως είθιστε οι ειδικοί σύμβουλοι του Δημάρχου επιλέγονται απευθείας από τον ίδιο τον Δήμαρχο με βάση τα κριτήρια που ο ίδιος θέτει, χωρίς καμία επιπρόσθετη διαδικασία. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ