27.5.2016 10:35

Από καρδιάς για τα περήφανα γηρατειά

Μια γιορτή αφιερωμένη στους τροφίμους του Γηροκομείου Χίου θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 29 Μαΐου το Δημόσιο ΙΕΚ Χίου με την συμμετοχή του Δημήτρη Λιούντρη, της Δέσποινας Βελισσάρη, του Βαγγέλη Μάσχα, του Μιχάλη Κοντογιάννη και της Λαμπρινής Κάμπουρα.  Παράλληλα  το κατάστημα «Δια Σίτου» θα προσφέρει αρτοσκευάσματα ενώ το Da Luz πίτσες. « Είναι μια εκδήλωση ψυχαγωγίας για τους ανθρώπους που διαμένουν στο γηροκομείο. Το Δημόσιο ΙΕΚ Χίου προσέφερε ρούχα και τρόφιμα στους τροφίμους ενώ το Da Luz θα προσφέρει στην εκδήλωση πίτσες, το κατάστημα «Δια Σίτου» αρτοσκευάσματα, η Ντέπυ Στουπάκη αρτοσκευάσματα και οι κυρίες Κοσμά Καλλιόπη, Αλέκα Γλύκα,  Άννα Καρυστιανού, . Λίτσα Λύκου και η Άννα Θωμά από το «Μελτεμάκι» θα φτιάξουν χειροποίητες λιχουδιές. Ακόμη λιχουδιές θα προσφέρει και ο Γιώργος Καραγιάννης», ανέφερε στον «π» η Ειρήνη Αποστολίδου, εμπνεύστρια και ψυχή της εκδήλωσης.

Παράλληλα η γιορτή θα εμπλουτιστεί με χορούς από τα μέλη του συλλόγου «Χίοι εν Χορώ». «Καλούμε όλο τον κόσμο της Χίου, να έρθει να δει τους ανθρώπους τον χώρο, να δει τις προσπάθειες που γίνονται από τη νέα διεύθυνση τον Βαγγέλη Σταμούλη και τον επικείμενο σύλλογο "Φίλοι Γηροκομείου Χίου" , να κεραστεί και γιατί όχι να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί μας», κατέληξε η Ειρ. Αποστολίδου.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ