1.8.2016 11:23

Άφησαν τις μπύρες και έπιασαν …τα laptop

ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΝΕΑ ΜΟΔΑ» ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Για δεύτερη φορά μπαίνει στο στόχαστρο αγνώστων το θερινό σινεμά στον Δημοτικό κήπο. Το βράδυ της Κυριακής όταν οι υπάλληλοι  του σινεμά πήγαν να ετοιμάσουν την προβολή διαπίστωσαν ότι ο χώρος είχε παραβιαστεί. Στη συνέχεια παρατήρησαν  ότι έλειπε ο υπολογιστής,  που ήταν απαραίτητος για τις προβολές των ταινιών. Όπως ανέφερε στον «π» ο Γ. Κερμπάτσος, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Χίου (ΔΗ.ΚΕ.Χ.) «αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μας κλέβουν. Την πρώτη πήραν μαζί τους καρέκλες και τραπέζια και τώρα τον υπολογιστή».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο το περιστατικό  συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς η τελευταία προβολή για το Σάββατο ολοκληρώθηκε στις 02:00. Ο Γ. Κερμπάτσος θα καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων όχι για να βρεθεί ο υπολογιστής, αφού ήδη έχει αντικατασταθεί αλλά γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει. «Δεν είναι το θέμα του υπολογιστή. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει συνεχής παραβίαση και ενόχληση» τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.Χ.. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ