29.10.2014 11:35

7 μήνες απλήρωτοι οι ιατροί του ΠΕΔΥ Χίου [ΗΧΟΣ]

Στα όρια τους οι 6 ιατροί της Πρωτοβάθμιας Μονάδας Υγείας του νησιού

Την παντελή αδιαφορία του κράτους αλλά και των υπεύθυνων φορέων υγείας, διατυπώνουν σε επιστολή τους προς τον υπεύθυνο του ΠΕΔΥ Χίου Π. Βρουλή, οι 6 ιατροί της Πρωτοβάθμιας Μονάδας Υγείας του νησιού που από την επαναπρόσληψή τους μέσω δικαστικής απόφασης τον Απρίλιο του 2014 μέχρι και σήμερα συνεχίζουν να παραμένουν απλήρωτοι.

«Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας προς όλους ανεξαιρέτως τους υπευθύνους ανωτέρους μας, που παρ’ όλες τις μέχρι τώρα διαμαρτυρίες μας, εκτός από πολλές υποσχέσεις, δεν μερίμνησαν και δεν μεριμνούν καθόλου, αδιαφορώντας παντελώς, όλη αυτή την περίοδο για την πληρωμή μας.

Ζητάμε την άμεση ικανοποίηση του φυσιολογικού και δίκαιου αιτήματός μας, γιατί η υπομονή μας, εξαντλήθηκε», αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση οι ιατροί Ι. Γκολέμης, Γ. Καστής, Ι. Κοσμίδης, Α. Λατουσάκης, Ν. Μακρίδης και  Σ. Πολιτάκη.

Ακούστε παρακάτω τις δηλώσεις των Ι. Κοσμίδη και Π. Βρουλή

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ