28.7.2016 10:55

5x5 και στην Αμανή

ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5x5 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΜΑΝΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΒΟΛΙΣΣΟΥ

Την Κυριακή 31 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο εναρκτήριος αγώνας του τουρνουά , που βρίσκει αντίπαλους τους παλαίμαχους του «Λαίλαπα» με τον «Λέων Αφροδισίων». Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή, Τετάρτη και Παρασκευή με τελευταίο αυτόν στις 11 Αυγούστου.  Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή έξι ομάδες και αναμένουν την έβδομη που θα αποτελείται από τα χωριά των Αμάδων του Βικίου και των Καμπιών.  Να σημειωθεί επίσης ότι στις 13 Αυγούστου θα γίνει η απονομή του κυπέλου.

Βασικός στόχος πέρα από την άθληση είναι οι γνωριμίες

Η Αμανή τιμά μέσω του τουρνουά τα 20 χρόνια ίδρυσης της ομάδας "Λέων Αφροδισίων" αλλά δεν είναι μόνο αύτος ο λόγος της διοργάνωσης του. Και ένα κοινωνικό μήνυμα μέσω του αθλητισμού προσπαθεί να περαστεί μέσω αυτού του τουρνουά. Όπως δήλωσε στον «π» η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βιβή Ποταμούση «ο βασικός σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι να μπορέσουν να γνωριστούν μεταξύ τους οι χωριανοί της Αμανής που κατοικούν εκτός Χίου» και συμπλήρωσε «είναι μία προσπάθεια αρκετών χρόνων και στόχος μας είναι να μπορέσουμε να το καθιερώσουμε σαν μια ετήσια εκδήλωση».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ