Κοινωνία

12/4/18 11:16

τελ. ενημ.: 12/4/18 11:26

18 μήνες με αναστολή σε Ιρακινό για τα βασανιστήρια γάτας στη ΒΙ.ΑΛ.

Σε 18 μήνες με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε 28χρονος Ιρανικός που το πρωί της Τρίτης συνελήφθη στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ. από Αστυνομικό του Α.Τ. Χίου με την κατηγορία της κακοποίησης ζώου.

Ο 28χρονος πετροβόλησε την γάτα διαλύοντάς της σχεδόν όλο το κεφάλι με αποτέλεσμα το άτυχο τετράποδο να ξεψυχήσει λίγη ώρα αργότερα.

«Αναμένουμε τα διοικητικά πρόστιμα για θανάτωση ζώου καθώς και την είσπραξη τους από τον Δήμο Χίου, καθώς τα διοικητικά πρόστιμα τα εισπράττουν οι Δήμοι. Η γατούλα μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο από αστυνομικούς και τους ευχαριστούμε θερμά, οπού διαπιστώθηκε ότι έχει μη αναστρέψιμες κακώσεις στην κάτω γνάθο και ότι η γλώσσα έχει νεκρωθεί.

Ο κτηνίατρος λαμβάνοντας υπόψη την ευζωία του ζώου και το μη αναστρέψιμο της κατάστασης της υγείας της προχώρησε σε ευθανασία. Η άτυχη γατούλα που έκανε το λάθος να βρίσκεται στο σημείο πλήρωσε την αγάπη της για τους ανθρώπους με την ζωή της. Μια μανούλα που αναζητούσε τροφή και χάδια πέθανε με φρικτό τρόπο στα χέρια ενός τέρατος. Όσοι διαπράττουν τέτοια εγκλήματα είναι επικίνδυνοι. Καταγγέλλουμε τέτοιες συμπεριφορές, δεν πρέπει να μένουμε άπραγοι σε τέτοια εγκλήματα. Ίσως τότε να αλλάξει και η καθημερινότητα αυτών των πλασμάτων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Φιλοζωικό Σωματείο Χίου η Κιβωτός του Θοδωρή.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση