13.7.2017 11:03

Αποχαιρέτησαν έναν εξαίρετο Δικαστή

Μετά από 10 χρόνια ο Δικαστής Γιώργος Παντελίδης μετατίθεται στο Πρωτοδικείο Πειραιά

Στο Πρωτοδικείο Πειραιά μετατίθεται μετά από 10 χρόνια προσφοράς στο νησί ένας από τους πιο εξαιρετικούς Δικαστές που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τη Χίο. Πρόκειται για τον Πρωτοδίκη Γιώργο Παντελίδη, που αποχαιρετά το νησί μας με τις καλύτερες αναμνήσεις κι εντυπώσεις από την πολυετή θητεία του στη Χίο.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου τον αποχαιρέτησε σε χοροεσπερίδα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Παντουκειός με τον ίδιο να απευθύνει δημόσια ευχαριστώ τόσο προς την κοινωνία της Χίου όσο και προς τους Δικηγόρους. «Μπορεί η Μυτιλήνη να είναι πατρίδα μου, αλλά αγαπώ τη Χίο το ίδιο. Αποχωρώ με πολλά βιώματα και να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέφω εδώ ανά τακτά διαστήματα», είπε ο ίδιος.

Μαζί με τον Γιώργο Παντελίδη αποχωρούν από το νησί ο Ειρηνοδίκης Ευστράτιος Θάνογλου και Πρωτοδίκες κ. Παπαεμμανουήλ και κ. Καρατζίκη. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ