28.6.2017 11:16

Θυμήθηκαν τα Αγιάσματα 28 Ιουνίου

Τι και αν ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού μας αφήνει σε λίγες ημέρες. Ο Δήμος Χίου κόντρα σε κάθε λογική αποφάσισε να ξεκινήσει τις επισκευαστικές εργασίες στο Υδροθεραπευτήριο των Αγιασμάτων μόλις σήμερα.

Αιτία της καθυστέρησης, κατά τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας Λευτέρη Παπαλάνη αποτελεί το γεγονός ότι η διαγωνιστική διαδικασία για την μικρή εργολαβία, ήταν χρονοβόρα, κάτι που δεν επέτρεψε την παρέμβαση των συνεργείων νωρίτερα.

Από σήμερα Τετάρτη, τα συνεργεία εγκαταστάθηκαν στην περιοχή και μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες εργασίες. Σε αυτές προβλέπονται εξωτερικά και εσωτερικά βαψίματα, αντικατάσταση πλακακιών καθώς και η αντικατάσταση των πυροσβεστήρων.

Αναφορικά πάντως με τον χρόνο έναρξης λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου τη φετινή σεζόν ακόμα και η πρόεδρος της Κοιν.Σ.Επ. «Θέρμαι Αγιασμάτων» Ελένη Κατσαρού δεν απάντησε με σαφήνεια, δηλώνοντας ότι αυτά θα γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στον μικρόκοσμο της Χίου τα υπόλοιπα Υδροθεραπευτήρια σε όλη την Ελλάδα, ήδη λειτουργούν από τα τέλη Μαίου. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ