29.1.2018 17:40

Τα μη αμφισβητούμενα πασσαλάκια ενοχλούν περισσότερο την κυβέρνηση

Ολομέτωπη και συντονισμένη επίθεση από τους Χαλκούσους δέχεται το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής με σκοπό την αποτροπή επέκτασης της ΒΙ.ΑΛ. και την οργανωμένη μεταφορά του συνόλου των ευπαθών ομάδων στην ηπειρωτική Ελλάδα, αντί της εγκατάστασής τους σε νέους οικίσκους.

Το πρωί της Δευτέρας ακόμα ένας ιδιώτης κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής, με την αιτιολογία ότι η έκτασή του καταπατάται συστηματικά από οχήματα εργολάβων που έχουν συνάψει σύμβαση με το Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Το αξιοσημείωτη στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το γεγονός ότι παρέστη στη διαδικασία και η συνήγορος του Δημοσίου, επαναλαμβάνοντας την γνωστή επιχειρηματολογία ότι είναι ανάγκη να παραμείνει ανοιχτός ο δρόμος και να μην υπάρξει οριοθέτηση ώστε να μπορούν να περνάνε μέσα από αυτόν τα οχήματα των εργολάβων. Στην ουσία ομολογούσε πρόθεση καταπάτησης της ιδιωτικής περιουσίας για τη διέλευση των βαρέων τύπου οχημάτων σε έκταση στην οποία δεν υπάρχει ιδιοκτησιακή αμφισβήτηση. 

Η απόφαση για την έκδοση προσωρινής διαταγής αναμένεται το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ