26.1.2018 15:34

Νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από ιδιοκτήτη χωραφιού στη ΒΙ.ΑΛ.

Ο ένας μετά τον άλλον οι κάτοικοι του Χαλκειούς προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη μπλοκάρωντας στην πράξη την επέκταση του hotspot

Αποφασισμένοι να εναντιωθούν στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής με τον ίδιο τρόπο που ο Γ. Μουζάλας επιχειρεί να διπλασιάσει τον αριθμό χωρητικότητας της ΒΙ.ΑΛ. εμφανίζονται οι κάτοικοι του Χαλκειούς.

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής ακόμα ένας ιδιοκτήτης χωραφιού στη ΒΙ.ΑΛ. κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και έκδοσης προσωρινής διαταγής καταγγέλλοντας καταπάτηση του χωραφιού του που βρίσκεται πάνω στον δρόμο, από οχήματα και προσωπικό της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ.

Προκειμένου να προστατεύσει την ιδιοκτησία του, ο συγκεκριμένος ιδιώτης προχώρησε στην τοποθέτηση νέων πασσάλων εντός των ορίων, κάτι που εκτός των άλλων εμποδίζει τα βαρέως τύπου οχήματα να περάσουν προς τον χώρο όπου επεκτείνεται η ΒΙ.ΑΛ..

Και αυτό γιατί μέχρι σήμερα τα μεγάλα οχήματα μη μπορώντας να στρίψουν αριστερά με την πρώτη φορά, αναγκάζονταν να κάνουν όπισθεν και να μπαίνουν στο χωράφι του συγκεκριμένου ιδιώτη.

Η αίτηση προσωρινής διαταγής αναμένεται να εξεταστεί τη Δευτέρα οπότε και θα γίνει γνωστή η απόφαση του Δικαστηρίου. Τη δικαστική οδό αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι Χαλκούσοι στο προσεχές διάστημα, περιφράσσοντας τα χωράφια τους και απαγορεύοντας με δικαστική απόφαση τη στάθμευση δεκάδων αυτοκινήτων του προσωπικού της ΒΙ.ΑΛ. μέσα σε αυτά.  

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ