26.9.2022 15:18

Κώμη- Δεν πρόλαβαν να τοποθετήσουν τα φωτιστικά και τα κάλυψαν με μονωτική ταινία

«Όλα είναι θέμα παιδείας», σχολιάζει ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ξενάκης

Την αγανάκτηση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ξενάκη, προκάλεσε η κάλυψη των νέων φωτιστικών που τοποθετήθηκαν στην Κώμα, με μονοτικές ταινίες, κάτι που ο ίδιος αποδίδει σε καταστηματάρχες της περιοχές.

«Έχω τονίσει κατ’ επανάληψη, ότι η αναπτυξιακή πορεία του Τόπου μας με έργα υποδομής είναι υπόθεση όλων μας. Ο Δήμος μας και η Δημοτική Αρχή κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση και όλοι αναγνωρίζουν ότι το Νησί μας έχει γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο.

Μέσα στο πλήθος των έργων που υλοποιούνται είναι και η ανάπλαση της Κώμης. Κλείσαμε το εργοτάξιο για2.5 περίπου μήνες για να δώσουμε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες της περιοχής, μετά τη δίχρονη απραξία λόγω πανδημίας, να μπορέσουν φέτος να καλύψουν τα λειτουργικά τους έξοδα. Στις φωτογραφίες που σας στέλνω μπορεί ο κάθε υγιώς σκεπτόμενος πολίτης να αξιολογήσει τις «δράσεις» κάποιων , ευτυχώς μεμονωμένων επαγγελματιών, που για να φτιάξουν ειδυλλιακή εικόνα στο κατάστημά τους, παρεμβαίνουν με τον τρόπο που φαίνεται στα καινούρια φωτιστικά σώματα.

Όλα τελικά είναι θέμα παιδείας», αναφέρει.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ