28.9.2017 13:03

Καμπόχωρα: Το λεωφορείο παίρνει τα παιδιά για το σχολείο αλλά δεν τα επιστρέφει

Αντιμέτωποι με τον παραλογισμό που μόνιμα συνοδεύει κάθε κίνηση του Δημοσίου είναι μερίδα γονέων του Σχολικού Κέντρου Καμποχώρων από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Και αυτό γιατί κάθε πρωί ενώ το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο το μεσημέρι δεν τα επιστρέφει.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στη γραμμή που εξυπηρετεί τα χωριά Βαβύλοι, Βασιλεώνοικο, Εργατικές Κατοικίες και Καρδαμάδα, με τους γονείς να αναλαμβάνουν καθημερινά χρέη μεταφορέα των 30 παιδιών που μένουν στις συγκεκριμένες περιοχές.

«Η σύμβαση που έχει υπογραφεί ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2017 και λήγει τον Ιανουάριο του 2018. Το ΚΤΕΛ λέει ότι αυτές τις εντολές έχει από την Περιφέρεια και η Περιφέρεια είπε ότι αυτό γίνεται για να εξοικονομηθούν χρήματα. Όμως από τη στιγμή που υπάρχει μία σύμβαση σε ισχύ αδυνατούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο δεν ισχύει. Μιλάμε για 30 παιδιά των οποίων οι περισσότεροι γονείς δουλεύουν και οι δύο τις συγκεκριμένες ώρες. Αυτό που ζητάμε είναι να ισχύσει η σύμβαση ως έχει. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο», εξήγησε στον «π» η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Σχ. Κέντρου Καμποχώρων Αργυρώ Σιδεράκη, προσθέτοντας ότι το πρόβλημα παρά τις διαβεβαιώσεις για επίλυσή του συνεχίζεται για 3η εβδομάδα. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ