25.6.2024 11:01

Έψαχναν στην επιστροφή για Ταξί για να μην περάσουν ξανά τις στροφές του Αίπους

Ανοιχτή επιστολή προς κάθε υπεύθυνο από τον Μιχάλη Φυτούση

Την εμπειρία των γυναικών από το Σύλλογο Αγίου Στεφάνου Αττικής στην πρόσφατη επίσκεψή τους στο νησί μας, μεταφέρει μέσα από ανοιχτή επιστολή προς κάθε υπεύθυνο ο πρώην πρόεδρος του Πιτυούς, Μιχάλης Φυτούσης. Σε αυτήν αναφέρει τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι επισκέπτριες στη διαδρομή, καθώς αναζήτησαν ταξί για την επιστροφή τους από την Αγία Μαρκέλλα και το Πιτυός προκειμένου να αποφύγουν τις στροφές του Αίπους. 

Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει:

Παρακολουθήστε το παρακάτω γεγονός που συνέβη πρόσφατα στο Πιτυός για να αντιληφθείτε πως βλέπουν οι επισκέπτες αυτά που εμείς συνηθίσαμε να βλέπουμε φυσιολογικά.

Πρόσφατα δύο λεωφορεία με γυναίκες από το Σύλλογο Αγ. Στεφάνου Αττικής επισκέφθηκαν την Αγ. Μαρκέλλα στα πλαίσια του θρησκευτικού τουρισμού, κάτι που η γειτονική Λέσβος έχει αναπτύξει κατά κόρον.

Στην επιστροφή πέρασαν από το Πιτυός για επίσκεψη στο μεσαιωνικό Πύργο κλπ.

Κατά την προετοιμασία της επιστροφής μόλις πληροφορήθηκαν ότι θα ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή δηλαδή θα κατέβουν το Αίπος και θα περάσουν μέσα από τον Βροντάδο άρχισαν να ψάχνουν ΤΑΧΙ για να κατέβουν γιατί δεν ήθελαν να ξαναζήσουν την ίδια εμπειρία.

Σημειωτέον ότι κατά την άνοδο διασταυρώθηκαν με φορτηγό στο λαβύρινθο του Βροντάδου και χρειάσθηκε να μετακινηθούν σταθμευμένα Ι Χ για να συνεχίσουν και μετά ακολούθησαν οι μανούβρες στις στροφές του Αίπους οπότε το ποτήρι ξεχείλισε.

Στο τέλος μετά από διαβουλεύσεις το πρόβλημα λύθηκε και επιστροφή έγινε μέσω Καρδαμύλων και Λαγκάδας δηλαδή 12 χιλ. παραπάνω.

Καταλαβαίνεται τι διαφήμιση θα μας κάνουν στη επιστροφή παρόλο που από την Αγ. Μαρκέλλα έμειναν ενθουσιασμένες.

Αυτά για αυτούς που αποφασίζουν για την ανάπτυξη του Νησιού.

Περισσότερες λεπτομέρειες από τον Πρόεδρο του Χωριού που ήταν παρών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ