9.12.2018 21:55

Διακόπτονται ξανά τα δρομολόγια της Αμανής αυτή τη φορά εξαιτίας της έλλειψης οδηγών

Φωνή αγανάκτησης για τον διαρκή εμπαιγμό τους από τους γονείς των σχολείων της Βολισσού

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο των κατοίκων, των γονέων και των μαθητών της Βόρειας Χίου με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου να εμπαίζει για μία ακόμη φορά τον πολύπαθο πληθυσμό της Αμανής.

Έτσι παρότι καταβλήθηκε επιτυχώς προσπάθεια από τον Στ. Κάρμαντζη για να βρεθεί πετρέλαιο για το ΚΤΕΛ αυτή τη φορά δεν υπάρχουν οδηγοί για τα λεωφορεία εξαιτίας εσωτερικών προβλημάτων της εταιρείας.

Δεν ξαναστέλνουν τα παιδιά σχολείο

Η νέα ανακοίνωση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση των κατοίκων της Παρπαριάς, ότι δεν θα ξαναστείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο μέχρι να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων των Σχολείων της Βολισσού αναφέρει:

«Το ποτήρι ξεχείλισε.

Η πικρία μας έχει γίνει πια αγανάκτηση. Ως πότε θα πληρώνουμε τα σπασμένα των άλλων;

Οι γονείς των παιδιών της Παρπαριάς ανακοινώνουν ότι δεν θα στείλουν τα παιδιά στο σχολείο μέχρι να βρεθεί πια μια οριστική λύση στο πρόβλημα και να σταματήσει αυτή η ταλαιπωρία. Η Αμανή δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι αποκομμένη από το υπόλοιπο νησί επειδή κάποιοι δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία και μια λύση μόνιμη.»

Θα τολμήσει ο Αντιπεριφερειάρχης;

Με δεδομένο ότι η ανεμπόδιστη εκτέλεση μαθητικών δρομολογίων έχει καταντήσει πλέον ένα κακόγουστο ανέκδοτο, η λύση βρίσκεται πια στα χέρια του Αντιπεριφερειάρχη Στ. Κάρμαντζη που καλείται να κηρύξει έκπτωτο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου και να αναζητήσει σε ιδιώτες την πολυπόθητη λύση. Θα το τολμήσει ή θα συνεχιστούν οι μεσοβέζικες λύσεις με θύματα τους μαθητές;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ