4.5.2017 13:47

Ξηλώνουν τη νέα πέργκολα για να την τοποθετήσουν σωστά

Κάθε έννοια κοινής λογικής, καταρρίπτει το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο που λίγο μετά την κατασκευή πέργκολας στον προαύλιο χώρο της αίθουσας επιβατών του Τελωνείου έλαβε την απόφαση να την ξηλώσει και να τη στήσει εκ νέου από την αρχή, αφού εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι παρουσιάζει πιθανά στατικό πρόβλημα.

Στην πρώτη του εμφάνιση ενώπιον των μελών της Λιμενικής Επιτροπής ο προϊστάμενος της Τ.Υ. του Δήμου υπογράμμισε τον κίνδυνο κατάρρευσης της πέργκολας λέγοντας ότι ουδέποτε έγινε στατική μελέτη για το συγκεκριμένο έργο, παρά μόνο αρχιτεκτονική. Πρότεινε δεν την ενίσχυση και της θεμελίωσή της κάτι που θα απαιτήσει γραφειοκρατικές διαδικασίες στις οποίες εκτός των άλλων εμπλέκεται και η Αρχαιολογία.

Προς αυτή την κατεύθυνση υπήρξε και η εισήγηση του Αντώνη Κέφη που πρότεινε στα μέλη της Επιτροπής την ανάθεση στατικής μελέτης σε ιδιώτη ύψους 2.500 ευρώ προκειμένου η κατασκευή να ξηλωθεί και να στηθεί και πάλι από την αρχή. Μέχρι τότε οι εκατοντάδες επισκέπτες από τα απέναντι παράλια θα λιώνουν κάτω από τον καυτό ήλιο περιμένοντας υπομονετικά τη σειρά τους. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ