Χίος Πόλη

25/1/18 19:39

τελ. ενημ.: 26/1/18 9:37

Τριτοκοσμική η κατάσταση στις τουαλέτες του Δημοτικού Σταδίου

Ένα σοβαρό θέμα που άπτεται της δημόσιας υγιεινής έφερε στο φως της δημοσιότητας η Δημοτική Σύμβουλος της Χιακής Συμπολιτείας, καταγγέλλοντας δημόσια την τραγική κατάσταση που επικρατεί εδώ και ημέρες στις τουαλέτες του Δημοτικού Σταδίου και σημειώνοντας ότι οι συνθήκες που επικρατούν αγγίζουν το όριο της επικινδυνότητας.

«Ο γιος μου είναι αθλητής. Μου το έλεγαν και οι άλλοι γονείς μέχρι που το είδα η ίδια. Η εικόνα είναι η εικόνα ενός χώρου που έχει να καθαριστεί πάρα πολλές ημέρες», συμπλήρωσε.

«Ζητάμε συγγνώμη»

Την ανεπίτρεπτη εικόνα επιβεβαίωσε με τη σειρά του ο Σύμβουλος της πλειοψηφίας Ν. Λαμπρινούδης επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

«Το Νομικό πρόσωπο έχει εντοπίσει την κατάσταση που επικρατεί και υπάρχει μία προσπάθεια να αποκατασταθεί η εικόνα  που όντως είναι εικόνατριτοκοσμικής χώρας. Εδώ και αρκετό καιρό από το Νομικό Πρόσωπο έχουν απολυθεί 9 άτομα που ήταν σε υπηρεσίες καθαριότητας που για την ώρα δεν μπορέσαμε να αντικαταστήσουμε. Ζητάμε συγγνώμη και προσπαθούμε να το διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό», ανέφερε.  

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση