Χίος Πόλη

28/9/17 12:31

τελ. ενημ.: 29/9/17 12:07

Στ. Κάρμαντζης: «Αναπόσπαστο κομμάτι της Χίου οι Εθνοφύλακες»

Επιστολή διαμαρτυρίας του αντιπεριφερειάρχη με αφορμή την απόφαση του ΥΠ.ΕΣ. να μην επιτρέψει στους Εθνοφύλακες να παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου.

Την έντονη διαμαρτυρία του για την απόφαση του ΥΠ.ΕΣ. να μην επιτρέψει στα Τάγματα Εθνοφυλακής να παρελάσουν στην Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου διατυπώνει μέσα από επιστολή του στον Παναγιώτη Σκουρλέτη, ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι με την 31849/21-9-2017 Απόφασή σας, απαγορεύεται στα Τάγματα Εθνοφυλακής να συμμετέχουν στις παρελάσεις για να τιμηθεί η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Πραγματικά αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους και τη σκοπιμότητα αυτής της απαγόρευσης. Οι Εθνοφύλακες, σε όλη τη χώρα, και ειδικά στα ακριτικά νησιά μας αποτελούν αναπόσπαστο και ζωτικής σημασίας τμήμα των Ενόπλων μας Δυνάμεων.  Εκπαιδεύονται εντατικά, αφιερώνουν χρόνο και προσπάθεια για να διατηρήσουν το αξιόμαχο και συμβάλουν αποφασιστικά στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των ακριτικών μας νησιών.

Η συμμετοχή τους στις παρελάσεις των Εθνικών Επετείων έχει ως στόχο να τιμηθεί η προσφορά τους και να γνωρίσουν οι συμπολίτες μας την ετοιμότητα τους για την προάσπιση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας.

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την Απόφασή σας και απαιτούμε την άμεση τροποποίησή της». 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση