Χίος Πόλη

26/10/17 11:14

τελ. ενημ.: 26/10/17 19:17

Σπείρα διακίνησης ναρκωτικών με προμηθευτή 47χρονο Χιώτη εξάρθρωσε το Λιμεναρχείο

Σπείρα διακίνησης ναρκωτικών με προμηθευτή 47χρονο Χιώτη που διέμενε στην περιοχή του Κάστρου εξάρθρωσαν το μεσημέρι της Τρίτης τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου.

Το κουβάρι άρχιζε να ξετυλίγεται όταν στις 10:30 το πρωί της ίδιας ημέρας οι Λιμενικοί εντόπισαν έναν Ιρανό, που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές να αναζητά ναρκωτικά σε περίπτερο της προκυμαίας.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε σε δωμάτιο το οποίο ενοικιάζει στο κέντρο της πόλης, οι Λιμενικοί εντόπισαν 4 τσιγάρα χασίς. Ερωτώμενος από πού τα προμηθεύεται ο Ιρανός υπέδειξε έναν Αλβανό στην πλατεία Βουνακίου.

Σε αστυνομική επιχείρηση που ακολούθησε το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Ιρανός μετανάστης συναντήθηκε με τον προαναφερόμενο Αλβανό ο οποίος του υποσχέθηκε ότι σε λίγα λεπτά θα του προμηθεύσει χασίς μέσω ενός τρίτου. Κατόπιν στο σημείο εμφανίστηκε ένας αθίγγανος που συνελήφθη την ώρα που παρέδιδε στον Ιρανό 4 τσιγάρα χασίς.

Ο συληφθής αθίγγανος υπέδειξε ως προμηθευτή του έναν 47χρονο Έλληνα ο οποίος διέμενε στην περιοχή του Κάστρου με αποτέλεσμα οι Λιμενικοί να τον συλλάβουν ενώ εντόπισαν και 4 γραμμάρια χασίς στο σπίτι του.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση