30.8.2017 16:30

Πτέρυγα «Σταμάτης Κριμιζής» στο Ανδρεάδειο Γυμνάσιο

Το όνομα του κορυφαίου Χιώτη Αστροφυσικού Σταμάτη Κριμιζή θα φέρει από το προσεχές σχολικό έτος η νέα πτέρυγα του Ανδρεάδειου Γυμνασίου του Βροντάδου, όπως έγινε γνωστό κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

Στο πλαίσιο της ίδιας συνεδρίασης αποφασίστηκε η επικαιρόποιηση του κανονισμού απόδοσης τιμών, στην οποία πλέον συμπεριλαμβάνονται επιφανείς επιστήμονες ή άλλες προσωπικότητες που τιμούν τη Χίο.

Μεταξύ άλλων ο νέος κανονισμός προβλέπει την απόδοση, με διαβάθμιση, του κλειδιού της πόλης, του μεταλλίου διακρίσεως, του μεταλλίου τιμής, της ανακήρυξης ενός ατόμου σε επίτιμο δημότη Χίου, την επίδοση του εμβλήματος του Δήμου δηλαδή της Χιακής Σφίγγας κ.α.. Τέλος συγκροτήθηκε ειδική επιτροπή επεξεργασίας αιτημάτων η οποία θα απαρτίζεται από τον Δήμαρχο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κι ένα μέλος από κάθε δημοτική παράταξη. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ