25.4.2017 16:22

Πρεμιέρα για την έξυπνη εφαρμογή του Αστικού ΚΤΕΛ

Πρεμιέρα θα κάνει την Τρίτη 2 Μαϊου η έξυπνη εφαρμογή του Αστικού ΚΤΕΛ Χίου, που εδώ και καιρό προετοιμάζει από κοινού με την εταιρία Chios Start Up.

Η εφαρμογή έχει αποτυπώσει με ακρίβεια 299 γραμμές τις οποίες εξυπηρετεί σε εβδομαδιαία βάση το Αστικό ΚΤΕΛ Χίου. Ταυτόχρονα ο επιβάτης θα γνωρίζει μέσα από την εφαρμογή, σε πραγματικό χρόνο, που βρίσκεται το κάθε λεωφορείο. Αυτό επιτεύχθηκε με την τοποθέτηση GPS σε κάθε όχημα, το οποίο θα μεταδίδει το ακριβές στίγμα του κάθε στιγμή στον κεντρικό server, ο οποίος στη συνέχεια θα το μεταδίδει στις έξυπνες συσκευές των επιβατών.

Εκτός όμως από αυτό ο κάθε χρήστης – επιβάτης θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει τις κοντινές του στάσεις, να βλέπει τα δρομολόγια ώστε να φθάσει στον επιθυμητό προορισμό του αλλά και να έχει πλήρη γνώση του προγράμματος των δρομολογίων ανά εποχή.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ