3.7.2017 11:50

Πέντε ειδικότητες στην ΕΠΑ.Σ. Χίου

Με 5 ειδικότητες θα λειτουργήσει το προσεχές σχολικό έτος 2017-2018 η σχολή μαθητείας του ΕΠΑ.Σ. Χίου. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις ειδικότητες:

Υπαλλήλων διοικητικών καθηκόντων, τεχνιτών υποστήριξης συστημάτων υπολογιστών, τεχνιτών μηχανικών και συστημάτων αυτοκινήτων, κομμωτικής τέχνης και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι νέες και οι νέοι που βρίσκονται εκτός απασχόλης, εκπαίδευσης και κατάρτισης και : α) Κατέχουν ενδεικτικό τουλάχιστον Α’ Τάξης Γενικού Λυκείου ή ΕΠΑ.Λ. ή είναι κάτοχοι απολυτηρίου ΓΕ.Λ., ΕΠΑ.Λ. ή ΕΠΑ.Σ. για την απόκτηση άλλης ειδικότητας, β) έχουν γεννηθεί τα έτη 1994 έως 2001.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν στην ΕΠΑ.Σ. αίτηση έως τις 30 Αυγούστου 2017, έχοντας μαζί τους ως δικαιολογητικά τον τίτλο σπουδών (πρωτότυπο ή φωτοτυπία) ή πιστοποιητικό σπουδών ή οποιοδήποτε άλλο σχολικό τίτλο που να αποδεικνύει τη μαθητική κατάσταση του υποψηφίου όπου υποχρεωτικά θα αναγράφεται ο βαθμός προαγωγής καθώς και το πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή κοινότητας μαζί με φωτοαντίγραφο ταυτότητας. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ