21.1.2019 10:36

Ξανά χωρίς μετακίνηση τα νηπιαγωγεία των Καμποχώρων

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου αδυνατεί να αποπληρώσει το υπέρογκο χρέος προς την εταιρεία Kanaris Tours

Μετά την ταλαιπωρία στη μετακίνηση των μαθητών της Αμανής, σειρά είχαν οι μαθητές του 1ου και 2ου νηπιαγωγείου των Καμποχώρων του Βασιλειώνικου και του Δαφνώνα αντίστοιχα, που εδώ και ημέρες έχουν «ξεμείνει» από μετακίνηση.

Αιτία αποτελούν τα σωρευμένα χρέη του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χίου προς την εταιρεία Kanaris Tours στην οποία είχε ανατεθεί η μεταφορά των μαθητών από και προς τα νηπιαγωγεία.

Όπως εξήγησε στον «π» ο ιδιοκτήτης του «Κανάρη» Κ. Μπόλας το Υπεραστικό ΚΤΕΛ του οφείλει υπέρογκο ποσό χρημάτων με αποτέλεσμα, με τη σειρά του, να μη μπορεί να ανταπεξέλθει στην πραγματοποίηση των δρομολογίων.

Με παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη Στ. Κάρμαντζη, την περασμένη Παρασκευή εκτελέστηκε μόλις ένα δρομολόγιο, με τους γονείς να ειδοποιούνται το βράδυ της Κυριακής για εκ νέου κι επ’ αόριστον διακοπή των δρομολογίων.

Αποτέλεσμα της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί είναι τα παιδιά να μεταφέρονται από και προς το σχολείο με ιδιωτικά οχήματα ενώ υπάρχουν γονείς που αδυνατούν να τα μεταφέρουν ελλείψει Ι.Χ. οχημάτων.

Ειδήσεις σήμερα

Γίνε Συνδρομητής στον Έντυπο «π». Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με 25€/εξάμηνο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ