Χίος Πόλη

29/1/18 20:36

τελ. ενημ.: 29/1/18 20:36

Ευχαριστεί η ΛΑ.Σ. για τη στήριξη σε Μ. Σκούφαλο και Γ. Αμπαζή

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χίου αισθάνεται την ανάγκη  να ευχαριστήσει ολόψυχα όλα τα σωματεία  εργατικά κέντρα και οργανώσεις του μαζικού κινήματος, όλους τους απλούς ανθρώπους, που ανεξάρτητα από πολιτικές και ιδεολογικές διαφορές , συμπαραστάθηκαν  στο δικαστικό μας αγώνα ενάντια στον πρώην ιδιοκτήτη της CHIOS PRESS  και εκπρόσωπο της ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΜΗ ,που μας διώκει γιατί υπερασπίσαμε το δικαίωμα όλων των εργαζομένων για μόνιμη δουλειά με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα και αποτρέψαμε τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος.

Για άλλη μια φορά η τρομοκρατία δεν πέρασε. Δυστυχώς όμως η δίκη αναβλήθηκε και πάλι για λόγους πέρα από τη δική μας θέληση, που σκιαγραφούν όμως τις γνωστές παθογένειες, με την έλλειψη προσωπικού τόσο σε επίπεδο δικαστικών λειτουργών όσο και υπαλλήλων. 

Η παρουσία των συναδέλφων/σσών στο δικαστήριο σε αντίξοες συνθήκες,  τα 65 ψηφίσματα συμπαράστασης πανελλαδικά,  μας δίνουν  κουράγιο να συνεχίσουμε και αποδεικνύουν ότι η εργατική αλληλεγγύη  αποτελεί μονόδρομο για να αντιμετωπίσουμε τους νοσταλγούς του εργασιακού μεσαίωνα.

Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι, δίνουμε ραντεβού στις 30 Απρίλη που ορίστηκε ξανά η δίκη.-

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση