22.6.2017 16:13

Ελεγχόμενη… ταλαιπωρία στο Τελωνείο

Στα όρια του βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα το σύστημα ελέγχου διαβατηρίων στην Αίθουσα Επιβατών του Τελωνείου με αποτέλεσμα να σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις που ταλαιπωρούν τους εκατοντάδες επισκέπτες από τα έναντι τουρκικά παράλια.

Το ίδιο συνέβη και το πρωί της Πέμπτης όταν δεκάδες επισκέπτες αναγκάστηκαν να περιμένουν στην ουρά για αρκετή ώρα εξαιτίας προβλήματος στο σύστημα ελέγχου. Αιτία σύμφωνα με αστυνομική πηγή αποτελεί το γεγονός ότι πάνω στο σύστημα έχουν προστεθεί επιπλέον εφαρμογές που καθυστερούν την αναζήτηση στη βάση δεδομένων η οποία πλέον γίνεται με περισσότερα κριτήρια. «Ωστόσο αν παρατηρηθεί μεγάλη ουρά έχουμε τον κατάλληλο μηχανισμό που μας επιτρέπει να εγκρίνουμε την είσοδο Τούρκων επισκεπτών με άλλη μέθοδο», εξήγησε στον «π» στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ