6.9.2017 11:23

196.215 ευρώ για προμήθεια ειδών για απόρους

Σε ανοιχτό διεθνή  ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια τροφίμων που θα μοιραστούν στους δικαιούχους  του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους, προχωρά ο Δήμος Χίου. Ο συνολικός προϋπολογισμός των προμηθειών ανέρχεται σε 196.215 ευρώ και πρόκειται για είδη όπως γάλα, ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, σάλτσες, τυρί, όσπρια, κρέας καθώς και για είδη υγιεινής όπως καθαριστικά, μωρομάντηλα, σαμπουάν, οδοντόκρεμες, υγρά πιάτων κ.α.. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί αποκλειστικά με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών την  3η Οκτωβρίου.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ