10.12.2018 13:40

Τα βούτυρα της Kiss the Earth φιγουράρουν στο πρώτο κατάστημα του Γαστρονόμου

Τα προιόντα του Κ. Πλακωτάρη βρίσκονται στα αριστερά της βιτρίνας του καταστήματος.

Η μοναδική χιώτικη εκπροσώπηση στο κατάστημα του περιοδικού «Γαστρονόμος» και η πρωτότυπη -σε ευρωπαϊκό επίπεδο- ιδέα του Κ. Πλακωτάρη.

Η νέα ιδέα του Κ. Πλακωτάρη λέγεται mixed nut butter και είναι βούτυρο από 3 διαφορετικούς καρπούς: φυστίκι, αμύγδαλο και κάσιους. Πρόκειται για ένα τολμηρό εγχείρημα, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες κριτικές είναι «πεντανόστιμο και μοναδικό». Αναφορικά με τον δεύτερο χαρακτηρισμό, αξίζει να αναφέρουμε, ότι είναι γεγονός, κυριολεκτικά και μεταφορικά, καθώς είναι το πρώτο ελληνικό προϊόν στην κατηγορία του.

Αυτά είδαν και οι άνθρωποι του Γαστρονόμου, που πριν μερικές ημέρες εγκαινίασαν το πρώτο κατάστημα τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον «Σκλαβενίτη» του εμπορικού «avenue», στην Αθήνα, και απεύθυναν  πρόσκληση στον Κ. Πλακωτάρη, να βρίσκονται τα προϊόντα της kiss the earth στα ράφια του καταστήματος, που συμμετέχουν μόνο  Έλληνες μικροί παραγωγοί.

Ο Κώστας είναι από τους ανθρώπους που δεν εφησυχάζουν ποτέ και για ακόμη μία φορά το αποδεικνύει εμπράκτως, έτσι, λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2018, η οικογένεια της Kiss the Earth μεγαλώνει, με ένα βούτυρο ξεχωριστό από τα άλλα…  

Από τη συσκευασία του νέου βουτύρου δεν θα μπορούσε να λείπει  ο γνωστός -πια- αθλητής, η «μασκότ» όλων των προϊόντων του Κώστα, που ανάλογα με την πρώτη ύλη του εκάστοτε βουτύρου αλλάζει άθλημα και μότο. Σε αυτή τη συσκευασία, λοιπόν, ο αθλητής είναι γένους θηλυκού και ασχολείται με τη yoga, ενώ το μότο είναι  «βρες την ισορροπία σου».


 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ