Επιμελητηριακές εκλογές 2017

15/12/17 20:22

τελ. ενημ.: 17/12/17 9:22

"Το ωράριο της αγοράς καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του νησιού"

Αν αλλάξει το ωράριο θα ισοπεδωθούν οι αυταπασχολούμενοι, είπε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χίου

Τις βασικές διαχωριστικές γραμμές των δύο συνδυασμών, τουλάχιστον σε ότι αφορά στο τμήμα εμπορίου, περιέγραψε στην κάμερα του «π», η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χίου και υποψήφια με την παράταξη «Επιμελητηριακή Συνεργασία» Β. Αμπαζή.

Όπως είπε, τα διαφορετικά ωράρια λειτουργίας των καταστημάτων που προτείνει ο συνδυασμός Λεγάτου, θα ισοπεδώσουν τους αυτοαπασχολούμενους καθώς θα κληθούν να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα ωραρίου το οποίο είναι σχεδιασμένο για αλυσίδες καταστημάτων και franchise. «Με το ωράριο που έχουμε σήμερα εξυπηρετούνται όλοι. Δηλαδή και το καταναλωτικό κοινό αλλά και οι αυτοαπασχολούμενοι που είναι το μεγαλύτερο μέρος του εμπορικού κόσμου. Από την άλλη όποτε χρειάστηκε, για παράδειγμα στην άφιξη των κρουαζιεροπλοίων, υπήρξε παράταση ωραρίου και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία», σημείωσε η κα. Αμπαζή.

«Μας πρότεινε πράγματα που ήδη γίνονται»

Αναφερόμενη στις επαφές του Εμπορικού Συλλόγου Χίου με τον Π. Λεγάτο, η κα. Αμπαζή τόνισε ότι ο αντίπαλος συνδυασμός πρότεινε στον εμπορικό κόσμο πράγματα που ήδη γίνονται, δηλαδή επιμορφώσεις εμπόρων και υπαλλήλων καθώς και γιορτές τοπικής αγοράς.

«Ο κόσμος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Και χρειάζονται άνθρωποι που θα είναι δίπλα και σε αυτούς που τους ψήφισαν και σε αυτούς που δεν τους ψήφισαν. Η δουλειά φαίνεται δεν κρύβεται. Τα έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα, θα τα καταφέρουμε και αυτή τη φορά», κατέληξε η ίδια.  

Σχόλια άρθρου: 0