Επιμελητηριακές εκλογές 2017

17/12/17 20:41

τελ. ενημ.: 17/12/17 21:38

Ενδείξεις ευρείας νίκης Λεγάτου και στη μεταποίηση

Οριστικό αποτέλεσμα από την καταμέτρηση στο Τμήμα Μεταποίησης δεν υπάρχει, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του «π» υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι προηγείται η «Ενωτική Κίνηση» με ευρεία διαφορά. Αν οι πληροφορίες επαληθευτούν, τότε τυπική διαδικασία θα αποκτήσει η καταμέτρηση στο εναπομείναν Τμήμα Υπηρεσιών.

Η μέχρι τώρα εξέλιξη

Στους 1.114 ανήλθαν τελικά οι ψηφοφόροι στις εκλογές του Επιμελητηρίου Χίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «π» έχει ήδη ολοκληρωθεί η καταμέτρηση στο Εμπορικό Τμήμα, στο οποίο ψήφισαν συνολικά 404 μέλη.

Στο συγκεκριμένο τμήμα προηγείται η «Ενωτική Κίνηση» του Παντ. Λεγάτου με 217 έναντι 168 ψήφων της «Επιμελητηριακής Συνεργασίας». Από την πρώτη κατανομή, με μέτρο τις 50 ψήφους, προς το παρόν κερδίζει 4 έδρες η «Ενωτική Κίνηση» και 3 η «Επιμελητηριακή Συνεργασία». Η 8η έδρα θα κατανεμηθεί με βάση την δεύτερη κατανομή.

Την έδρα του Τουριστικού Τμήματος κατέλαβε η "Επιμελητηριακή Συνεργασία" σε μια αναμέτρηση κυριολεκτικά στήθος με στήθος. Συγκεκριμένα καταλαμβάνει την έδρα με ψήφους 42 έναντι 40. 

Έτσι μέχρι τώρα από την πρώτη κατανομή οι έδρες είναι 4 -4 με προβάδισμα για την "Ενωτική Κίνηση" 46 ψήφων για τη δεύτερη κατανομή. 

Σχόλια άρθρου: 0