1.9.2022 7:03

Παιδικοί σταθμοί - Λίγο πριν τα μεσάνυχτα αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα των vouchers

Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, μετά από νέα αναβολή, αναρτήθηκαν τελικά τα οριστικά αποτελέσματα για το Voucher μέσω ΕΣΠΑ των παιδικών σταθμών από την ΕΕΤΑΑ, παραμονή της ημέρας που ανοίγουν οι παιδικοί σταθμοί.

Τα οριστικά αποτελέσματα αφορούν 97.000 voucher σε γονείς για τους παιδικούς σταθμούς.  Δεκάδες χιλιάδες γονείς μία ημέρα πριν ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί δεν γνώριζαν αν τελικά θα είναι δικαιούχοι καθώς η μία αναβολή διαδεχόταν την άλλη, με την κυβέρνηση να παρατείνει την αγωνία τους.

Σύμφωνα με την ΕΕΤΑΑ οι εγγραφές των ωφελούμενων - κατόχων voucher στις δομές, θα ξεκινήσουν το αργότερο την Παρασκευή 2/9.


Τα οριστικά αποτελέσματα εδώ


Εγγραφή σε παιδικό σταθμό
Μέσα από την πλατφόρμα, ακολουθώντας τα βήματα, στο τελευταίο στάδιο θα μπορέσετε να δείτε και να εκτυπώσετε το voucher.  Για την εγγραφή του ωφελούμενου παιδιού του σε δομή, ο νόμιμος εκπρόσωπος, θα πρέπει να είναι το ίδιο άτομο που έχει υποβάλει την αίτηση συμμετοχής.

Ο ωφελούμενος θα πρέπει:

α. Να εκτυπώσει το voucher και να απευθυνθεί σε οποιαδήποτε αντίστοιχη σε υπηρεσίες Δομή της επιλογής του, πλησίον του τόπου κατοικίας του.

β. Να υπογράψει την τυποποιημένη σύμβαση, που θα του εκτυπώσει ο Φορέας, σε δύο (2) αντίτυπα (ένα για κάθε συμβαλλόμενο), μέσα από το Π.Σ. της ΕΕΤΑΑ, τα οποία συνυπογράφονται και από το Νόμιμο Εκπρόσωπο του Φορέα, και όπου περιγράφονται τα βασικά στοιχεία και οι υποχρεώσεις των δύο (2) μερών. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία εγγραφής, υπογραφής Σύμβασης και Εξουσιοδότησης γίνεται πάντα μέχρι και την 1η εργάσιμη κάθε μήνα, με εξαίρεση το μήνα Σεπτέμβριο, όπου η διαδικασία αυτή θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι και την 12η.9.2022. Σε περίπτωση εγγραφής από τις 13.9.2022 και μετά, η ενεργοποίηση γίνεται από την πρώτη εργάσιμη του επόμενου μήνα.

γ. Να υπογράψει το τυποποιημένο έντυπο, που θα του δώσει ο Φορέας/ δομή, με το οποίο παρέχει στην ΕΕΤΑΑ εξουσιοδότηση να διενεργεί τις πληρωμές προς το Φορέα για λογαριασμό του.

δ. Να εκδώσει την Κάρτα Παρουσίας (ΚΑ.ΠΑ.), από την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, η οποία είναι υποχρεωτική για την καταγραφή της παρουσίας του ωφελούμενου παιδιού από την πρώτη ημέρα παρουσίας του σε δομή.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ