21.9.2023 15:09

«Η Χίος στο κέντρο της γνώσης της Περιφέρειας –Παρουσίαση ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την Χίο»

Εκδήλωση αφιερωμένη στη «Γνώση» και την Επιστημονική Κοινότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Το 2ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ και τα Πολιτιστικά Δρώμενα Χίου συνεχίζονται με μία εκδήλωση αφιερωμένη στη «Γνώση» και την Επιστημονική Κοινότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου με έμφαση τον νευραλγικό τομέα της έρευνας, υπό το πρίσμα του άρρηκτου δεσμού με την τοπική κοινωνία και την εξέλιξη του νησιού. 

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και η Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Μαρία Λεκάκου, με χαρά απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση στην εκδήλωση με θέμα: «Η Χίος στο κέντρο της γνώσης της Περιφέρειας –Παρουσίαση ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την Χίο», που θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης» τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ώρα 18:00. Θα ακολουθήσει συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη Good Job Nicky, αφιερωμένη στους φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Αιγαίου με την αφορμή έναρξης της νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς. Η συναυλία θα λάβει χώρα στον αύλειο χώρο του Μιχαλείου κτιρίου και είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για ένα ακόμα βράδυ, η Τέχνη, ο Πολιτισμός και η Επιστήμη, πάλι θα ενωθούν για να εμπνεύσουν, να προσφέρουν νέα γνώση και χαρά, να συνδέσουν τους ανθρώπους με τις ρίζες τους και την εξέλιξή τους.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ