Αυτοδιοίκηση

17/1/18 16:14

τελ. ενημ.: 18/1/18 13:28

Υιοθετεί την πρόταση της Παγχιακής και προσφεύγει στο Σ.τ.Ε. ο Δήμος Χίου

Ένα νέο δικαστικό αγώνα κατά του Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, βασιζόμενος στην πρόταση που κατέθεσε η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ξεκινά ο Δήμος, αυτή τη φορά ενώπιον του ανώτατου ακυρωτικού Δικαστηρίου της χώρας, του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Με ομόφωνη απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή της Τετάρτης, προσφεύγει καταθέτοντας ομόφωνα αίτηση ακυρώσεως κατά της υπ’ αριθμόν 6420/30-11-2017 Κοινής Υπουργικής Απόφασης, στην οποία ορίζεται η χορήγηση άδειας χωροθέτησης και κατασκευής για το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Χίου.

Με αυτή την προσφυγή, ο Δήμος επιδιώκει να καθυστερήσει επιπλέον τη διαδικασία επέκτασης του hotspot αφού δεν θα μπορεί να εκτελεστεί καμία απολύτως εργασία από την πλευρά του ελληνικού Δημοσίου, πριν τελεσιδικίσει η απόφαση του Σ.τ.Ε.. Η προθεσμία υποβολής ένστασης έληγε στις 29 Ιανουαρίου, κάτι που ανάγκασε τον Δήμο να λάβει έκτακτη απόφαση στην Οικονομική Επιτροπή, εξουσιοδοτώντας την δικηγόρο Π. Τασσοπούλου να καταθέσει την αίτηση ακυρώσεως το συντομότερο δυνατό.

 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση