27.5.2021 15:50

Το «ευχαριστώ» της «Πρωτοβουλίας» στον Ματθαίο Φαφαλιό

Σύσσωμη η ομάδα της Πρωτοβουλίας για την Χίο ευχαριστεί τον απερχόμενο Δημοτικό Σύμβουλο Ομηρούπολης Ματθαίο Φαφαλιό ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του για "να αναλάβει την σκυτάλη η νέα γενιά", όπως αναφέρει. Ο κύριος Ματθαίος είναι άνθρωπος της δουλειάς που αγαπά τον τόπο του και για αυτό ξέρουμε ότι θα είναι πάντα από τα πιο δραστήρια μέλη της ομάδας μας. 

Υπηρέτησε τον Βροντάδο, τα Καρδάμυλα και την Αμανή κατά την θητεία του σαν Αντιδήμαρχος, αλλά ιδιαίτερα στον Βροντάδο είναι εδώ και δεκαετίες ένας αφιερωμένος ενεργός πολίτης. Πολίτης της πράξης.

Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε ανθρώπους σαν εκείνον μαζί μας. Έντιμους, εργατικούς και με αγάπη για τον τόπο. Χαιρόμαστε που συνεργαστήκαμε αρμονικά όλο αυτόν τον καιρό, με τα πάνω και τα κάτω μας.

Οι συνθήκες στις οποίες βρεθήκαμε καθώς και ο χαρακτήρας του είναι ανεκτίμητος πλούτος και εμπειρία ζωής, πάντα με χαμόγελο, ειλικρίνεια και καλή καρδιά.

Του ευχόμαστε να ‘ναι πάντα γερός και δυνατός.

Κλείνοντας, ευχόμαστε καλή δύναμη στον Θοδωρή Παντελόγλου που παίρνει την σκυτάλη και είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι άξιος συνεχιστής και της δουλειάς και του ήθους του προκατόχου του.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ