27.5.2021 9:33

Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος Ομηρούπολης ο Ματθαίος Φαφαλιός

Την παραίτησή του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Ομηρούπολης γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλο Καλογεράκη, ο Ματθαίος Φαφαλιός.

Σε αυτή σημειώνει ότι με την παραίτησή του θέλει να δώσει χώρο στη νέα γενιά ενώ ευχαριστεί την παράταξή του και τους Χιώτες που τον στήριξαν.

Αναλυτικά αναφέρει:

Με την παρούσα επιστολή μου, θα ήθελα να υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου. Η συνειδητή μου απόφαση στο γεγoνός ότι  δεν θέλω να  είμαι πλέον μέλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οφείλεται στην ηθική δέσμευση που είχα προς τον εαυτό μου και την οικογένεια μου να αποσυρθώ έπειτα από δυό χρόνια ώστε να δώσω χώρο στους νεότερους να ασχοληθούν ενεργά με τον τόπο μας. Η παράταξη στην οποία ανήκω  η «Πρωτοβουλία» γνωρίζει εξ αρχής την πρόθεση μου και δέχεται την απόφαση μου.

Ήταν τιμή μου που οι Χιωτες με εμπιστεύτηκαν να υπηρετήσω τον τόπο μας, που συμπορεύτηκα σε  μια παράταξη με άξιους ανθρώπους και προσπάθησα έντιμα να προσφέρω το καλύτερο.

Εύχομαι ολόψυχα σε εσας και σε όλους τους συναδελφους του Δημοτικού Συμβουλίου Καλή συνέχεια στο έργο σας για το καλό της Χίου μας, που ακόμα αν και με διαφορετική προσέγγιση πολλές φορές, όλοι αγαπάμε.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ