30.6.2020 14:57

Το ΑΣΕΠ «έφαγε» τα… Αγιάσματα

Νέα καθυστέρηση στο άνοιγμα του υδροθεραπευτηρίου επειδή το ΑΣΕΠ δεν έχει εγκρίνει ακόμα τις θέσεις των συμβασιούχων

Στη γραφειοκρατική μηχανή του ΑΣΕΠ έμπλεξε αυτή τη φορά η λειτουργία του υδροθεραπευτηρίου των Αγιασμάτων, η λειτουργία του οποίου ήταν προγραμματισμένη για την 1η Ιουλίου.

Και αυτό γιατί παρότι η ΔΗΚΕΧ, ήδη από τις αρχές Ιουνίου είχε αποστείλει στην Υπηρεσία την προκήρυξη 4 θέσεων συμβασιούχων για έγκριση, η απάντηση μέχρι και σήμερα ήταν ότι εξαιτίας του φόρτου εργασίας, αυτή θα καθυστερήσει μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημοτικής Εταιρείας Κωνσταντίνο Μισόβουλο, η προκήρυξη αφορούσε 2 λουτρονόμους και 2 καθαρίστριες, θέσεις απαραίτητες για τη λειτουργία των Αγιασμάτων.

«Δυστυχώς μέχρι και σήμερα το ΑΣΕΠ επικαλείται τον φόρτο εργασίας παρά τις καθημερινές μας πιέσεις. Από την πλευρά μας έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου τα Αγιάσματα να άνοιγαν την 1η Ιουλίου.

Προχωρήσαμε σε μία σειρά εργασιών συντήρησης και για πρώτη φορά θα λειτουργούσαμε πιστοποιημένοι από τον ΕΟΤ. Ωστόσο, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα υπάρξει καθυστέρηση τη λειτουργία του υδροθεραπευτηρίου, χωρίς κανείς να μπορεί να μας διαβεβαιώσει για το πότε τελικά θα εγκριθούν οι συμβάσεις των υπαλλήλων», ανέφερε ο κ. Μισόβουλος.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ