30.4.2024 14:55

Συνάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους οι οποίοι βρίσκονται στην Λέσβο για τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού στην Περιφέρεια βρίσκονταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με τον Περιφερειάρχη να τον καλωσορίζει και να δίνει το λόγο στους παριστάμενους επικεφαλής των παρατάξεων και τους αντιπεριφερειάρχες προκειμένου να  θέσουν ορισμένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου στον τομέα της Υγείας.

Νωρίτερα ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Κώστα Αρώνη, Χρυσόστομο Χατζηκυριαζή, Μιχαήλ Άνθιμο Δήσσο και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αριστόβουλο Ελευθερίου, επισκέφτηκαν το νέο κτίριο του ΕΚΑΒ και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου.

Στην συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της αξιοποίησης μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ της Περιφέρειας του οικοπέδου που έχει παραχωρηθεί στο ΕΚΑΒ στην περιοχή του Καρά Τεπέ.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ