22.6.2021 6:36

«Σύμπραξη Δημιουργίας»: «Αρρωστημένα σενάρια όσα ακούγονται για την ΕΠΣ Χίου»

Τη δική της απάντηση σχετικά με τις καταγγελίες για εμπλοκή της δημοτικής αρχής στις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΣ Χίου, δίνει μέσα από ανακοίνωσή της η παράταξη «Σύμπραξη Δημιουργίας» του Σταμάτη Κάρμαντζη.

Η δημοτική παράταξη αρνείται κάθε εμπλοκή στον δρόμο για τις κάλπες, σημειώνοντας ότι η δημοτική αρχή ασχολείται μόνο με την επίλυση των προβλημάτων του νησιού.

Αναλυτικά αναφέρει:

"Ένα ακόμη επεισόδιο από τη γνωστή σειρά του θεάτρου παραλογισμού ζούμε αυτές τις μέρες. Το αστείο λάσπης αυτήν τη φορά είχε να κάνει με τις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χίου για τις οποίες διατυπώθηκαν απίστευτα σενάρια από χάρτινους ήρωες και μεσσίες με πύρινες ρομφαίες φανταστικής κάθαρσης από δήθεν δράκους που τους εμποδίζουν να ανέβουν στο καλάμι τους.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή ασχολούνται με τη σοβαρότατη αποστολή της επίλυσης των προβλημάτων του τόπου μας.

Οι προσπάθειες είναι ήδη καταγεγραμμένες, με πρωτόγνωρο το έργο αλλά και αξιοσημείωτες τις παρεμβάσεις που αφορούν τον τομέα του αθλητισμού συλλήβδην και των αθλητικών εγκαταστάσεων ειδικότερα.

Όλα τα υπόλοιπα αρρωστημένα σενάρια και τις ύβρεις τα αφήνουμε στην κρίση του κόσμου, διότι ούτε μας αγγίζουν, ούτε μας ενδιαφέρουν".

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ