22.3.2024 14:28

«Σκοτάδι ενημέρωσης γύρω από το μνημόνιο συνεργασίας Δήμου και Αστυνομίας»

Στην έλλειψη οποιασδήποτε ενημέρωσης, σχετικά με το περιβόητο μνημόνιο συνεργασίας Υπηρεσίας Καθαριότητας και Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, εστίασε μέσα από δηλώσεις του, ο επικεφαλής της ΛΑ.Σ. Μάρκος Σκούφαλος, δηλώνοντας αιφνιδιασμένος αφού, όπως είπε, άπαντες βρέθηκαν προ τετελεσμένων γεγονότων.

«Αναρωτιόμαστε η Αστυνομική Διεύθυνση έχει λύσει όλα τα ζητήματα του κοινού εγκλήματος, ώστε να επιδίδεται σε σαφάρι απορριμμάτων και παραβατών σε σχέση με την απόρριψη απορριμμάτων; Αναρωτιόμαστε ειλικρινά, θα έχουμε το ίδιο σαφάρι που γίνεται με τις πινακίδες σε μια πολύ παλιά πόλη, η οποία δεν έχει χώρους στάθμευσης και η τελική λύση είναι ο διοικητισμός  και η αστυνομοκρατία;», διερωτήθηκε ο κ. Σκούφαλος.

Παράλληλα έθιξε και το θέμα του νέου κανονισμού καθαριότητας λέγοντας ότι μέσα από αυτόν όλα τα βάρη για τις απαραίτητες προσαρμογές με τις ευρωπαϊκές οδηγίες πέφτουν ξανά στην πλάτη των πολιτών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ