24.2.2023 14:41

«Σε λίγο θα κόβουμε κορδέλες με καλεσμένες τις αντιπολιτεύσεις σε ρόλο «guest star»» - Βίντεο

Ευθεία επίθεση Κάρμαντζη και κατηγορώ για εσκεμμένη διάλυση του Δημοτικού Συμβουλίου από τις μειοψηφίες

Βαρύ κατηγορώ στις αντιπολιτεύσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με αφορμή την καταψήφιση της σύμβασης μεταξύ του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Τριήρης Αναπτυξιακή» και του Δήμου, για τη μελέτη ανέγερσης του Βρεφονηπιακού του Βροντάδου εξαπέλυσε μέσα από σημερινή του παρέμβαση στα Μ.Μ.Ε. ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι, ο τρόπος που επέλεξε ο Δήμος Χίου για τη μελέτη του βρεφονηπιακού του Βροντάδου, εξασφαλίζει αφενός εξοικονόμηση χρημάτων- αφού σε διαφορετική περίπτωση αντί για 85.000 ευρώ θα έπρεπε να βρεθούν 265.000 ευρώ- αφετέρου εξοικονόμηση χρόνου, λέγοντας ότι η μελέτη μέσω ΑΟΤΑ θα απαιτούσε 8 μήνες αντί για δύο και πλέον χρόνια.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου, στόχος των αντιπολιτεύσεων, εκμεταλλευόμενες την απλή αναλογική και την εκ νέου μεταφορά αρμοδιοτήτων από την Οικ. Επιτροπή στο Δημοτικό Συμβούλιο, είναι η διάλυση της λειτουργίας του Δήμου και η μη παραγωγή έργου από τη Δημοτική Αρχή.

Συνέστησε δε, υπομονή 8 μηνών στους Χιώτες και τις Χιώτισσες, λέγοντας ότι μετά τις 8 Οκτωβρίου θα τελειώσει ο «εφιάλτης της απλής αναλογικής».

Προσέθεσε δε, την πεποίθησή του ότι οι πολίτες θα εμπιστευτούν ξανά τη δημοτική αρχή και κατέληξε λέγοντας ότι «σε λίγο θα κόβουμε κορδέλες με τις αντιπολιτεύσεις σε ρόλο guest star»».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ