12.9.2022 13:50

Παύλος Καλογεράκης - «Η εκπαίδευση το κύτταρο που αναζωογονεί την κοινωνία μας για το αύριο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμος Χίου στο μέτρο του δυνατού προσπαθεί να βελτιώσει της συνθήκες εκπαίδευσης, είπε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου

Κοντά στους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του 4ου Γυμνασίου Χίου βρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, στο πλαίσιο του Αγιασμού για τη φετινή σχολική χρονιά.

Ο ίδιος έκανε λόγο για μία σημαντική ημέρα τόσο για τους εκπαιδευτικούς όσο και για τους μαθητές και τους γονείς σε όλη τα σχολεία του νησιού, προτρέποντας τους νέους να κοπιάσουν ώστε αργότερα να απολαύσουν τους καρπούς των κόπων τους.

«Εκ μέρους του Δήμου Χίου ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα ήθελα επίσης να καταθέσω τις ευχές μου και την δήλωση μου ότι, ο Δήμος, όχι μόνο στο μέτρο του δυνατού αλλά υπερβάλλοντας σε κάθε τομέα, προσπαθεί να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής.

Χρειάζεται βέβαια η συνεργασία της εκπαιδευτικής κοινότητας και με τον Δήμο και με κάθε άλλον φορέα.

Επιτρέψτε μου να τελειώσω κάπως πιο συναισθηματικά γιατί σε τούτο το σχολείο, το 4ο γυμνάσιο Χίου, θήτευσα και ως διευθυντής για επτά χρόνια και αναμφίβολα συναισθηματικά είμαι ιδιαιτέρως δεμένος, πέραν των καθηκόντων που είχα αργότερα και ως διευθυντής δευτεροβάθμιας», ανέφερε ο κ. Καλογεράκης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ