9.11.2023 14:45

"Πασιφανή ψεύδη οι δηλώσεις Μηταράκη για το αεροδρόμιο της Χίου" - Βίντεο

Έχει χάσει την ψυχραιμία του μετά την εκλογική ήττα, η δήλωση του αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Βρουλή

Άστραψε και βρόντηξε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής, κατά του κυβερνητικού βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη, με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου στο διαδικτυακό podcast του «Π» ότι η Περιφέρεια σκόπιμα καθυστερεί το έργο της επέκτασης του αεροδρομίου της Χίου.

Στο πλαίσιο συνέντευξής του στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο κ. Παντελής Βρουλής επεσήμανε ότι ο κ. Μηταράκης μετά τη διπλή ήττα στις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει χάσει την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να επιδίδεται σε σειρά ψεμάτων.

Όπως είπε, ακόμα και ο κ. Μηταράκης που επέμενε ότι το έργο προχωρά, πλέον παραδέχεται τις καθυστερήσεις, λέγοντας ότι το έργο θα παραδοθεί στα τέλη του 2026.

Απαντώντας στις δηλώσεις του κυβερνητικού Βουλευτή ο κ. Βρουλής επεσήμανε ότι η Περιφέρεια έχει πλέον ολοκληρώσει το έργο της επέκτασης της παραλιακής πέρα από κάποιες δευτερευούσης σημασίας εργασίες, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέχρι τέλη Νοέμβρη και οι οποίες δεν επηρεάζουν τα έργο της επέκτασης, αφού η περιφέρεια δεν έχει μέσα στον χώρο του διαδρόμου μηχανήματα «όπως ψευδώς δήλωσε ο κ. Μηταράκης»

Τέλος αναφορικά με την απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος στην οποία προϊσταται ο αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουρνιάς, ο κ. Βρουλής εξήγησε ότι η συγκεκριμένη επιτροπή, ζήτησε τα υλικά που χρησιμοποιούνται να είναι πιστοποιημένα.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ