1.6.2017 13:38

Μήνυμα ενότητας από τους παρέδρους της Βέσσας και του Αγίου Γεωργίου

Μήνυμα ενότητας στέλνουν οι παρέδροι της Βέσσας και του Αγίου Γεωργίου Συκούση, ζητώντας να μη δημιουργηθεί καμία νέα δομή σε κανένα σημείο του νησιού.

Στην ανακοίνωσή τους οι Β. Καβουράκης και Β. Ποδιά ευχαριστούν τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στο αίτημα για μη δημιουργία νεάς δομής στην περιοχή ΚΑΜΠΙ και επισημαίνουν ότι θα συνεχίσουν να είναι στον πλευρό των πολιτών της Χίου. Να σημειωθεί ότι χθες, εν κρυπτώ μερίδα παρέδρων των Νοτιοχώρων, παρέδωσαν έγγραφο προς τη Μητρόπολη Χίου με το οποίο ζητούσαν τη θετική στάση της εκκλησίας, στη δημιουργία προσωρινού ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. για 4 μήνες στην περιοχή του Μερσινιδίου. 

Επιπλέον αναφέρουν:

«Θεωρούμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι και έξω από πολιτικά παιχνίδια, απ όπου και αν προέρχονται, θα αγωνιστούμε προκειμένου να ενημερωθεί σωστά ο κάθε πολίτης της Χίου να λάβουμε εγγράφως πλέον από την Κυβέρνηση και τη Δημοτική Αρχή τον σχεδιασμό τους για το μέλλον ολόκληρο του νησιού και τη διαχείριση του μεταναστευτικού προβλήματος.

Ζητάμε την αποσυμφόρηση της Χίου τώρα και λέμε όχι στη δημιουργία ΠΡΟΚΕΚΑ ή νεάς δομής πάνω στο νησί. Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του χιώτικου λαού και σε αυτά θα πρέπει να βρούμε όλοι μαζί την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να εξασφαλίσουμε την ανάπτυξη του νησιού και το μέλλον των παιδιών μας.

Ως πρόεδροι μεταφέρουμε την αγανάκτηση των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων μας για τον τρόπο χειρισμού του προβλήματος, που οδηγεί στη διάσπαση της τοπικής κοινωνίας και το διαχωρισμό του σε Βόρειους και Νότιους. Ελπίζουμε ότι όλοι οι τοπικοί φορείς και οι αιρετοί του νησιού θα καταλάβουν ότι έχουν μεγάλη ευθύνη έναντι του τόπου και θα σταθούν επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων.

Οι πολίτες θα μας κρίνουν όλους και η κρίση τους θα είναι σκληρή». 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ