Αυτοδιοίκηση

8/3/18 11:30

τελ. ενημ.: 8/3/18 11:32

Μ. Σκούφαλος: «Ούτε γη, ούτε νερό στους φασίστες»

Σκληρή ανακοίνωση με αφορμή την παρουσία οπαδών της Χρ. Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου, το βράδυ της Τετάρτης, εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «μιλούν για δικαιώματα αυτοί που εκθειάζουν το έργο του Χίτλερ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με περίσσιο θράσος παραβρέθηκαν στις 7-3-2018 δύο οπαδοί της Χρυσής Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο -ο ένας ο πάρεδρος των Τρυπών, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου- ζητώντας τα ρέστα, γιατί δήθεν δεν τους επέτρεψε η αστυνομία να συμμετέχουν στη φασιστοσύναξη της εγκληματικής οργάνωσης και γιατί το δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε ότι οι Φασίστες είναι ανεπιθύμητοι στο νησί μας.

Με τη γνωστή προβιά του «δημοκράτη» μιλούσαν για δικαιώματα, αυτοί που διά του αρχηγού τους και των βουλευτών τους εκθειάζουν το έργο του Χίτλερ, τσαλαπατούν και δολοφονούν πρόσφυγες και μετανάστες, δικάζονται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της ΛΑ.Σ.Μάρκος Σκούφαλος, κατήγγειλε την υποκρισία τους, τους κατονόμασε ως φασίστες και εκπροσώπους εγκληματικής οργάνωσης, ζήτησε από τον πρόεδρο του Δ.Σ. να μην υποχωρήσει στις πιέσεις τους και διευκρίνισε ότι αποχωρεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί δεν ανέχεται να συζητά μαζί τους.

Ήταν τόσο το μένος τους που έβγαζαν το Ρουπακιά κομμουνιστή, το δε ΚΚΕ ότι θεωρεί κουρελόπανο την ελληνική σημαία, δείχνοντας εκτός των άλλων και τονγκεμπελισμό που τους διακρίνει, ως γνήσια τσιράκια του συστήματος.»

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
300x250
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση