13.4.2021 14:37

Κάρμαντζης κατά Καραβασίλη: "Πουλάει λαϊκισμό, χυδαιολογεί και καταστροφολογεί"

Σκληρή ανακοίνωση με αφορμή τις καταγγελίες του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» για τη Φάρκαινα, εξέδωσε η δημοτική αρχή καταλογίζοντας στον Γιάννη Καραβασίλη, φθηνό λαϊκισμό, καταστροφολογία και χυδαιολογία.

Αναλυτικά αναφέρει:

Με αφορμή το δελτίο τύπου από 12/04/2021 της Δημ.Παράταξης «Χίος Μπροστά» που αφορά τις παιδικές χαρές στη Φάρκαινα σας ενημερώνουμε.

Ο κ. Καραβασίλης αντί να κρατά μια φωτογραφική μηχανή και να ψάχνει τυχόν ατέλειες, θα μπορούσε να απευθυνθεί στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ή στην Τεχνική Υπηρεσία και να ενημερωθεί.

Βέβαια αυτό δεν «πουλάει» στο φθηνό λαϊκισμό και στην εμμονή του να καταστροφολογεί και να χυδαιολογεί. Τον Οκτώβριο του 2020 έγινε η δημοπράτηση για επισκευαστικές εργασίες σε 6 παιδικές χαρές, 3 στη Φάρκαινα, 2 στη Δασκαλόπετρα, 1 στο Νεοχώρι, ύψους 150.000ευρώ. Ο διαγωνισμός με την απόφαση 44/2021 της Οικ.Επιτροπής του Δ.Χίου κατέστη  άγονος. Επαναλήφθηκε στις 19/03/2021 και βρίσκεται στη διαδικασία του ελέγχου των φακέλων προσφορών   με δυο ενδιαφερόμενους.

Αν ο κ. Καραβασίλης θέλει να γίνουν οι διαδικασίες συντομότερα από αυτές που νόμιμα προβλέπονται, μπορούμε να του εκχωρήσουμε την αρμοδιότητα, για να ολοκληρωθεί τόσο γρήγορα, όσο η μελέτη που «ανέλαβε» με την ομάδα των μηχανικών για το ειδικό σχολείο.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ