13.4.2021 13:31

«Η δημοτική αρχή είχε όλο το χρόνο να συντηρήσει τη Φάρκαινα»

Κριτική στη Δημοτική Αρχή άσκησε μέσα από δηλώσεις του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» Γιάννης Καραβασίλης, με αφορμή την εικόνα που παρουσιάζει ο πολυχώρος της Φάρκαινας.

«Μία μόνο επίσκεψη αποδεικνύει ότι στην πραγματικότητα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Ενώ θα μπορούσαν να έχουν αξιοποιήσει το χρόνο που ο χώρος ήταν κλειστός για γίνουν οι απαραίτητες επεμβάσεις δεν έκαναν τίποτα. Δυστυχώς οι χώροι που απευθύνονται κυρίως σε παιδιά έχουν δεκάδες παγίδες που θα μπορούσαν να αποδειχθούν επικίνδυνοι», ανέφερε ο κ. Καραβασίλης και προσέθεσε:

«Η δημοτική αρχή αποδεικνύει σε όλους τους τομείς μία πρωτοφανή ανικανότητα, όχι μόνο να σχεδιάσει την επόμενη μέρα, αλλά και να διατηρήσει στοιχειωδώς τις υφιστάμενες υποδομές. Το μόνο που κάνει με συνέπεια είναι να αδειάζει το αποθεματικό του Δήμου με αναθέσεις άνευ ουσίας και αντικρίσματος για την τοπική κοινωνία».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ