3.2.2022 12:28

Καρφιά Βρουλή κατά Μπουγδάνου με αφορμή τις λατομικές ζώνες (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κάποιοι βιάζονται για δηλώσεις δημιουργώντας σύγχυση και ανησυχία στον κόσμο», είπε για τον προκάτοχό του ο Παντελής Βρουλής

Την τακτική του πρώην αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουγδάνου, να προχωρά σε δηλώσεις και ανακοινώσεις για έργα και δραστηριότητες της Π.Ε. Χίου, παρά την απόφαση της αντικατάστασής του από τον Κώστα Μουτζούρη, στηλίτευσε μέσα από σημερινές του δηλώσεις στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.

Όλα ξεκίνησαν όταν, ο Παντελής Βρουλής ευρισκόμενος στην Αθήνα, πληροφορήθηκε για τις δηλώσεις Μπουγδάνου, για τον καθορισμό λατομικών ζωνών με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον πρώτο, να υπάρξει σύγχυση και ανησυχία στον κόσμο για τετελεσμένες καταστάσεις και αποφάσεις.

Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί

Ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, με αφορμή την έγκριση του Υπ. Πολιτισμού, για τον καθορισμό λατομικών ζωνών, επεσήμανε ότι η τακτική ορισμένων να προτρέχουν σε δηλώσεις, δημιουργεί λαθεμένες εντυπώσεις και δημιουργεί πρόβλημα σε μία βεβαιωμένη για τη Χίο αναγκαιότητα, προδικάζοντας καταστάσεις.

Εξήγησε δε, ότι, σε κάθε περίπτωση, όπως έχει δεσμευτεί ο Περιφερειάρχης για κάθε έργο και παρέμβαση, θα υπάρχει διεξοδικός διάλογος με την τοπική κοινωνία, πριν παρθούν οι αποφάσεις.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ