Αυτοδιοίκηση

5/2/18 11:31

τελ. ενημ.: 5/2/18 12:37

ΗΧΗΤΙΚΟ- Ξεκινούν οι προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στον Δήμο Χίου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ η προκήρυξη 36 θέσεων στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Ανάσα για την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Χίου αποτελεί η προκήρυξη 8.166 μόνιμων θέσεων εργασίας σε όλους τους Δήμους εκ των οποίων οι 36 θέσεις προορίζονται για τη Χίο.

Στην πολυσέλιδη προκήρυξη προβλέπεται η πρόσληψη 23 εργατών καθαριότητας Υ.Ε., 1 επιστάτη εργατών Υ.Ε., 2 χειριστών μηχανημάτων έργων Δ.Ε., 8 οδηγών βαρέων οχημάτων Δ.Ε., 1 μηχανοτεχνίτη Δ.Ε. και 1 ηλεκτροτεχνίτη Δ.Ε..

Η προκήρυξη είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά ενώ υπάρχει η δυνατότητα διάθεσής της από τα ΚΕΠ για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουν οι ενδιαφερόμενοι στις ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων αφού για της θέσεις Δ.Ε. η προθεσμία ξεκινά τις 20/2 και λήγει στις 7/3, ενώ για τις θέσεις Υ.Ε. η προθεσμία ξεκινά στις 8/3 και λήγει στις 23 Μαρτίου.

Αναφερόμενος στις νέες προσλήψεις ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γ. Μπελέγρης σημείωσε ότι η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται να δώσει ανάσα στην υπηρεσία καθαριότητας αφού στην παρούσα φάση για την αποκομιδή των απορριμμάτων χρειάζονται 52 άτομα και η υπηρεσία διαθέτει 51. Όπως εξήγησε ο Δήμος θα προχωρήσει στην πρόσληψη 15-20 συμβασιούχων 8μηνης διάρκειας ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού. Αναφορικά με το κόστος των νέων προσλήψεων έχει υπολογιστεί ότι αγγίζει περί το 1 εκ. ευρώ μαζί με τις ασφαλιστικές εισφορές και τα επιδόματα.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση