6.3.2019 15:34

«Επί 1 μήνα παρακαλούσαμε τον αντιδήμαρχο Πρόνοιας να πάρει τα είδη από το προσφυγικό»

Στην αντεπίθεση ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Παντελής Καμπούρης βάλλοντας κατά του αντιδημάρχου Πρόνοιας Γιώργου Παπαδόπουλου

Σε οριστική ρήξη οδηγούνται οι σχέσεις μεταξύ του αντιδημάρχου  Πρόνοιας Γιώργου Παπαδόπουλου και του προέδρου του Νομικού Προσώπου Παντελή Καμπούρη, με αφορμή τη διανομή ειδών από το προσφυγικό σε αθλητικά και κοινωνικά σωματεία του νησιού.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Παντελής Καμπούρης, σήκωσε το γάντι των δηλώσεων του αντιδημάρχου Γιώργου Παπαδόπουλου, λέγοντας ότι το Νομικό Πρόσωπο αναζητούσε επί ένα μήνα τον αντιδήμαρχο προκειμένου να του παραδώσει πράγματα.

«Δεν είναι αληθές ότι εμείς ενημερώσαμε τον αντιδήμαρχο το πρωί της Τετάρτης. Τα πράγματα από το Νομικό Πρόσωπο έχουν αποσταλεί με πρωτόκολλο από την περασμένη εβδομάδα. Αν δεν το γνωρίζει ο αντιδήμαρχος είναι δικό του θέμα», ανέφερε ο  Παντελής Καμπούρης.

«Δεν έχει καμία δουλειά…»

Ο ίδιος, ερωτώμενος για το εάν το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου μπορεί να μοιράζει πράγματα που προορίζονταν για πρόσφυγες σε διάφορους φορείς σημείωσε:

«Το Νομικό Πρόσωπο έχει ως αντικείμενο και την αλληλεγγύη. Άρα ναι μπορούσε να μοιράσει τα πράγματα όπως και έκανε. Το έκανε και με τις αθλητικές ομάδες και με τα ευπαθείς ομάδες του νησιού. Για όλα όσα παραλάβαμε υπάρχουν πρωτόκολλα υπογεγραμμένα. Και τι παραλάβαμε και τι δώσαμε. Από αυτά που δώσαμε δεν έχει καμία δουλειά ο αντιδήμαρχος. Όποιος διαμαρτύρεται για μία τέτοια διανομή είναι σαφές ότι το κάνει καθαρά και μόνο για προεκλογικούς λόγους», ανέφερε ο κ. Καμπούρης.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ