Αυτοδιοίκηση

18/12/18 10:27

τελ. ενημ.: 18/12/18 10:29

Εντός της ημέρας η ανακοίνωση υποψηφιότητας Κάρμαντζη

Επισπεύδεται, ως όλα δείχνουν, η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας για τη διεκδίκηση του Δήμου Χίου από το Στ. Κάρμαντζη. Ενώ το επιτελείο του προσδιόριζε χρονικά τις ανακοινώσεις λίγο μετά την έλευση του νέου έτους, έντονες είναι οι πληροφορίες ότι εντός των επόμενων ωρών με γραπτή του δήλωση ο αντιπεριφερειάρχης θα επισημοποιήσει τα νέα του πολιτικά σχέδια.

Εικάζεται ότι η επίσπευση των ανακοινώσεων έχει ως στόχο να ακυρωθεί κάθε επιχείρηση προς το πρόσωπο του να μεταπειστεί και να συνεχίσει από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη, σενάρια που εκδηλώθηκαν και φούντωσαν στο περιθώριο του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

Με ενδιαφέρον αναμένεται τέλος το ύφος της δήλωσης Κάρμαντζη, αν δηλαδή θα επιλέξει να είναι τελεσιγραφική ή θα περιέχει και τους βασικούς άξονες της υποψηφιότητας του καθώς ήδη επιτελείο συνεργατών επεξεργάζεται τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού.

Κατά πληροφορίες, τέλος, ο Στ. Κάρμαντζης έχει ήδη καταλήξει στο βασικό κορμό των συνεργατών του και των υποψηφίων του, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υπερκορεσμού στις λίστες των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Δείτε επίσης