27.9.2023 19:00

Δήμος Χίου - "Καμία συμφωνία για παραχώρηση της Κιβωτού στο Υπουργείο Μετανάστευσης"

Κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων περί παραχώρησης του τουριστικού χωριού του Αίπους μετά την απομάκρυνση της κιβωτού του Αιγαίου, στο υπουργείο μετανάστευσης προχωρά μέσα από ανακοίνωσή του ο δήμος Χίου.

Αναλυτικά αναφέρει:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με αφορμή το θόρυβο που έχει ξεσπάσει αναφορικά με τη δήθεν συνεννόηση του Δήμου για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων στο Αίπος όπου φιλοξενείται η «Κιβωτός του Κόσμου Αιγαίου» στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου για τη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Προσφύγων και Μεταναστών ενημερώνουμε ότι ουδέν ψευδέστερον τούτου.

Ούτε υπάρχει ούτε πρόκειται και να υπάρξει καμία τέτοια σκέψη. Όσες συζητήσεις και ψευδείς πληροφορίες διακινούνται το τελευταίο διάστημα είναι ξεκάθαρο ότι σχετίζονται με τις εκλογές με μόνο στόχο την παραπληροφόρηση και την προπαγάνδα. Κατηγορηματικά διαψεύδεται η πληροφορία αυτή και στηλιτεύεται οποιαδήποτε μεθόδευση δημιουργίας αυτής της αβάσιμης φημολογίας.  

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ