12.9.2017 16:57

Διάσταση απόψεων μεταξύ Δήμου και Νομικού Προσώπου για τον προϋπολογισμό

«Αναβάλλουμε τη ψήφιση μέχρι να καταλήξουμε σε συμφωνία για το ποσό της επιχορήγησής μας» δήλωσε ο Παντελής Καμπούρης

Στην αναβολή της συνεδρίασης του Νομικού Προσώπου με μοναδικό θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού του για το 2018, οδήγησε η διάσταση απόψεων με τον Δήμο για το τελικό ύψος της επιχορήγησης.

Η αύξηση της μισθοδοσίας για το επόμενο έτος ήταν κάτι που απασχολεί τη διοίκηση του Νομικού Προσώπου, αφού αυτή υπολογίζεται περί τα 1,9 εκ. ευρώ όταν ο Δήμος, προτίθεται να δώσει ως επιχορήγηση 1,8 εκ. ευρώ.

«Δεν θα τον ψηφίσουμε αν δεν συμφωνήσουμε με τον Δήμο και την Οικονομική Υπηρεσία, για το τελικό ποσό. Η δική μας απαίτηση ως Νομικό Πρόσωπο είναι να δοθεί μεγαλύτερη επιχορήγηση για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε», ανέφερε ο Παντελής Καμπούρης.

Εστιάζοντας στα έσοδα του Νομικού Προσώπου ο ίδιος σημείωσε ότι αυτά θα προέλθουν από τα τροφεία, από το ΕΣΠΑ όπου υπολογίζεται ότι θα εισπραχθούν περί τις 500.000 ευρώ μέσω της δεύτερης δόσης των voucher, από τα αντίτιμα των αθλητικών εγκαταστάσεων, από τα ενοίκια και από τις διαφημιστικές καταχωρήσεις στους αθλητικούς χώρους.

395 Παιδιά στους παιδικούς σταθμούς

Στο πλαίσιο της ίδιας συνεδρίασης ακολούθησε ενημέρωση για τη φετινή λειτουργία των παιδικών σταθμών. Όπως ειπώθηκε φέτος θα γίνουν δεκτά 395 παιδιά, αριθμός που κρίθηκε ιδιαίτερα ικανοποιητικός μιας και καλύπτει σχεδόν το σύνολο των αιτήσεων που κατατέθηκαν από τους ενδιαφερόμενους γονείς. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ